Première MISCONNECTED!

Terwijl de seizoenen verstreken, heeft Kyoko stil gezeten. Letterlijk. Ze heeft post gevat op een stoel, in een volledig van de wereld afgeschermd kamertje in Berchem, en van daaruit getelefoneerd. Uren en uren. Dagen, weken, maanden. Een jaar lang belde ze, met een reizend telefoonhokje. Het telefoonhokje in kwestie werd geparkeerd bij gevangenen, vluchtelingen, daklozen, prostituees, patiënten, pechvogels, kinderen en jongeren die opgroeien zonder moeder en vader in de buurt, (ex)-sekteleden, kluizenaars, kloosterlingen en einzelgängers allerhande. Allemaal mensen die op één of andere manier gedisconnecteerd zijn van de maatschappij. De telefoondraad vormt het symbool van de poging tot verbinding. In Misconnected legt de toeschouwer letterlijk en figuurlijk een stukje weg af met één van de bellers...

Première Misconnected: Zomer Van Antwerpen, 18-30 juli in het MAS, Hanzestedenplaats 1, Antwerpen, 8ste verdieping (met uitzicht over heel de stad). Praktische info over de première vind je hierDaarna verhuist Misconnected naar Festival Boulevard (Den Bosch, NL), het Centraal Station (Zomer Van Antwerpen), de Turnhoutse gevangenis (Warande), en de oude mijnsite in Genk (C-mine cultuurcentrum). De volledige kalender vindt u hier.

MEDIA: Bekijk hier de reportage op ATV, lees hier het artikel in De Standaard, herbeluister hier de reportage op Klara en hier de reportage in De Ochtend op Radio 1.

Lees hier alles over het project!

 © Nick Hannes