MISCONNECTED

Terwijl de seizoenen verstreken, heeft Kyoko stil gezeten. Letterlijk. Ze heeft post gevat op een stoel, in een volledig van de wereld afgeschermd kamertje in Berchem, en van daaruit getelefoneerd. Uren en uren. Dagen, weken, maanden. Een jaar lang belde ze, met een reizend telefoonhokje. Het telefoonhokje in kwestie werd geparkeerd bij gevangenen, vluchtelingen, daklozen, prostituees, patiënten, pechvogels, kinderen en jongeren die opgroeien zonder mama en papa in de buurt, (ex)-sekteleden, kluizenaars, kloosterlingen en einzelgängers allerhande. Allemaal mensen die op één of andere manier hun verbinding met de maatschappij kwijt raakten. De telefoondraad vormt het symbool van de poging tot verbinding. In de rondreizende installatie Misconnected legt de toeschouwer letterlijk en figuurlijk een stukje weg af met één van de bellers...

Lees hier alles over het project.

OP TOURNEE!

2017: Misconnected ging in première op de Zomer Van Antwerpen 2017, op de 8ste verdieping van het MAS. Daarna verhuisde Misconnected naar Festival Boulevard (Den Bosch, NL), het Centraal Station (Zomer Van Antwerpen), de Turnhoutse gevangenis (Warande), en de oude mijnsite in Genk (C-mine cultuurcentrum).

2018: Dit seizoen reist Misconnected naar ccBe (Berchem), Theater Aan Zee (Oostende), Theater op de Markt (Hasselt), KAAP (Brugge), kc nOna (Mechelen), Guislain Museum/Festival van de Gelijkheid (Gent)

2019: Volgend seizoen is Misconnected te zien in de Kortrijkse Schouwburg (Kortrijk), De Brakke Grond (Amsterdam, NL).                    

De volledige MISCONNECTED-kalender vindt u hier!

IN DE PERS!

- Bekijk hier de reportage op ATV

- Lees hier het artikel in De Standaard

- Herbeluister hier de reportage op Klara

- Herbeluister hier de reportage in De Ochtend op Radio 1.